1 kg Puur Patat frietjes
300 g pulled chicken
60 g geraspte cheddar kaas
30 g lookmayonaise
40 g bbq saus
40 g gefrituurde ui
40 g zout zure augurk fijn gesneden
5 st Amsterdamse ui
Saté kruiden
Zout
Bak je frieten voor op 160°C gedurende 5 min. Een half uur later op 180°C.
Schud de frietjes tijdens en na de bakbeurt grondig. Zo plakken ze minder aan elkaar en zijn ze minder vettig.
Verwarm de oven voor op 210°C.
Kruid de frietjes af met saté kruiden.
Nadat het pulled checken is opgewarmd, verdeel je dit over de frietjes.
Strooi de geraspte cheddar over het geheel.
Gril de frietjes 5 min in de voorverwarmde oven.
Spuit de bbq saus en lookmayonaise over de frietjes.
Voeg er de augurk en Amsterdamse ui aan toe.
Werk af met gefrituurde ui.
Puur Patat - Vinktse Binnenweg 1 - 8700 Tielt
alle rechten voorbehouden- site by Moqo