350 g vastkokende Puur Patat aardappelen
1 rode appel
125 g gerookte forelfilet
100 g radijs
Handje waterkers
1 el mosterd
3 el olijfolie
1 tl honing
1 el azijn
Peper/Zout
Breng water aan de kook met een snuifje zout.
Was de vastkokende aardappelen en snijd ze in kleine plakjes 3mm dik.
Kook de aardappelen in ongeveer 12-15 minuten.
Giet ze af en laat ze nog wat uitlekken.
Was en snijd de appel in blokjes.
Met schil er aan wordt de salade extra crunchy.
Was en snijd ook de radijsjes in dunne plakjes.
Meng de aardappelen met de appel en de radijs in één grote kom.
Trek de forelfilets uit elkaar.
Meng dit met de aardappelen, appel en radijs.
Voeg de olijfolie, mosterd, honing en azijn samen in een kommetje en breng op smaak met peper en zout.
Werk het slaatje af met deze dressing.
Voeg er een handje waterkers aan toe net voor het serveren.
Serveer de salade en werk af met stukjes forel.
TIP: Dit gerechtje is ook heel lekker met groene asperges.
Puur Patat - Vinktse Binnenweg 1 - 8700 Tielt
alle rechten voorbehouden- site by Moqo