1 Puur Patat
2 sneetjes gedroogd spek (4mm dik)
1 takje rozemarijn
2 takjes Tijm
3 blaadjes laurier
50 gr olijfolie
1/2 ajuin
peper
zout
Provençaalse kruiden
Spoel de Puur Patat aardappel af en snij hem in schijfjes van +- 5mm.
Snij het spek in gelijke stukken.
Verwarm de oven voor op 190°C.
Snij de ajuin in rechthoekjes van 2 op 2,5 cm.
Meng de Puur Patat schijfjes met olijfolie, peper, zout en Provençaalse kruiden.
Rits het onderste van de rozemarijn en snij het fijn. Voeg dit toe onder de Puur Patat schijfjes.
Prik de ingrediënten in volgende volgorde naast elkaar.
Puur Patat - ui - spek - Puur Patat - laurier - spek
Breng de spies voor 18 min in de oven.
Perfect voor een snelle hap.
Puur Patat - Vinktse Binnenweg 1 - 8700 Tielt
alle rechten voorbehouden- site by Moqo